tisdag 15 augusti 2017

Lite, bara lite...




återgång till verkligheten...


Har inte kommenterat det som skett i de senaste veckornas nyhetsflöde, vet eller orkar kanske bry mig i den utsträckning som jag borde:

Anders Borg:  Ja ha! Hans ågren och hans barns skam.

USA v/s Nord Korea: Elefanten mot myggan, att Nord Korea behöver en yttre fiende för att regimen skall kunna fortsätta plåga sin befolkning är väl självklart.
Jag tycker USA skall bete sig som den stora till synes farliga hunden Rune på Enebymovägen gör, titta, titta en gång till igenom en för att sedan vända bort huvudet lite överlägset.

I ett reportage från USA (SR) påmindes om hur man i amerikanska skolor övade mot kärnvapenattacker under det kalla kriget genom att krypa under skolbänkarna.
Inte illa att ett land är rädda för bomber som själva "bara" släppt 1634 bomber i Afghanistan under det första halvåret i år. Ett krig som är det längsta i USA:s historia och som sedan 2002 kostat dem 117 miljarder dollar i återuppbyggnad, Obs återuppbyggnad!  till olika korrupta regimer.
Fredspristagaren Obama (Norrmän!) ökade 2014 antalet soldater med 100 000 man !

Givetvis med tanke på kostnaderna vill USA att dess allierade skall vara med och betala, knekten och herr krigsministern Hultqvist övertar väl med glädje lite kostnader bara han får ett hederstecken och inspektera några trupper!

Panik i media för att Oliver Stone intervjuat Potin, inte sett programmet, bara lyssnat på visst eftermäle, SvD och andra skriker om propaganda och SR kulturradio tror inte att vi, lyssnarna kan avgöra det själva.

Lägg därtill att Blomqvist åkte på en ny knäskada mot Djurgården så tycker jag det är lagom att ta semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar