lördag 3 mars 2018

Tankar i....




två steg....


om Opinion live

Tanke 1
Belinda samlade ihop två ökända systrar från TV-såpan Ullared med Morgan och Ola-Conny samtVD:n Boris för en diskssiution om vårt samhällets överkonsumtion mot en aktivist från Greenpeace och en MP-partist.
Visst tillhör Ola-Conny och Morgan personer vars medverkan gränsar till lyteskomik, argumenten varför de två damerna har åkt två gånger årligen sen sjuttiotalet för shopping kan man ju skratta åt.
Löstes frågan om miljöförstöring och masskonsumtion av de medverkande på GK.s?

Jag fick bekräfta mina fördomar och skina i min självhävdelse, vi i medelklassen behöver ju inte hänge oss åt shopping och banal konsumtion för tillfredsställelse i livet, vi hamnar inte i lyxsfällan för vi har karaktär.

Tanke 2
Blir urförbannad på mig själv och att jag gick på detta klassförakt!
Varför skall dessa systrar behöva försvara de fotspår de sätter på vår jord! De roar sig med två weekendresor och shopping för 10.000 kr vardera och år!
Inget om weekendresor för bättre bemedlade till Milano, Paris, London eller NewYork.
Varför ställa Boris till svars för import av billiga varor.

Varför sänder Belinda inte från Stureplan, där handväskor och skor kostar det som systrarna konsumerar?
Maul of Scandinavia måste byggas så det är fräscht, Gallerian byggs om för att stå sig i konkurrensen Skärholmen byggdes om för några år sedan, Täby och Farsta var tvungna att hänga med.

Boris butik i Ullared skall ta ansvar för glesbygdens utarmning på grund av att folk reser till GK:s och handlar allt medan byggföretagen i Stockholm tjänar miljardbelopp!

Att lyfta blicken och se lite större sammanhang har inte Belinda begåvning till att sänd sån skit i vår statliga television är farligare än Putins troll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar