tisdag 15 januari 2019

Hej då....





London...


Finns två ljud som fastnade i mitt huvud denna gång, det första är hjulen av alla resväskor på gatorna.
Det andra är den hemska musiken i de billiga turistaffärerna. Något högljutt arabiskt tror jag.
Apropå ljud, icke förglömma jublet när Son hade bollen i matchen på Wembley, halva Korea reste sig upp skrek!




På något sätt känns det lite sjukt när man ser horderna av människor på väg in eller ut från en stor arena. Var en jättelång kö in till Tottenhams- souvenir shop, många människor från Asien eller Korea,
de kom ut med påsar som helghandlande husmödrar inför en segelsemester. All arenaidrott känns lite skruvat egentligen.


Wembley var annars bra och lättillgänglig, mycket vattenhål och mat inne på arenan och relativt skapliga pissrännor. Tog tjugo minuters köande innan vi var på tunnelbanan hem. Allt gick lugnt och städat till, inget bråk vad jag såg men rätt mycket poliser och trevlig hjälpsamma vakter. Programmen var värda sina 3,5 € med mycket läsvärda texter.


Demonstrationer utanför parlamentshuset för och emot Brexit, sjukast var den mediastad som byggts upp utanför. En polisman vi pratade med ruskade bara på huvudet åt eländet.
Hurvida det är bra eller dåligt med Brexit har jag ingen uppfattning om.

Är ingen vän av Ryan-air och försöker undvika dom men i detta fall funka allt till största belåtenhet.
Checkade in bagaget på båda resorna och behövde aldrig vänta. Satt på stolsrad 11 på hemvägen och när vi kom igenom passkontrollen var bagaget redan på bandet.



Hemma igen och slog på TV:n av misstag och där var två idioter från Sälen igång och försöker skrämma oss så dom får mer pengar. En planta från MUST och Säpo-chefen, en pellejöns som inte kunde rå på skjutningarna varken i Göteborg eller Malmö. Just nu skjuts det för lite i Sälen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar