fredag 15 april 2022

Polis, polis.....

 

potatisgris....



Polisen själva avgör om de skall ge demonstrationstillstånd, säger- JA!  Vilket innebär att de vet vilka resurser som krävs för att uppehålla ordningen.

Nu i efterhand visar det sig att man inte ens kan skydda sig själva utan omvänt mot bifogad bild låter sig jagas iväg av "buset". 

Vi får nu veta att de inte var tillräckligt många för att skydda sina egna bilar och att resurserna inte räckte till.
(Vem hade avgjort det?)
Skyller på politiker och för lite pengar som vanligt, med tillägg om arbetarskydd. 
Omfördela lönestegen så de som jobbar ute i verkligheten upp till 50-60 årsåldern får en lön och pension i nivå med rikspolischefen, det är de som känner buset. Nu har man med all rätt bråttom att sätta sig bakom en dator, sy på gradbeteckningar  och tala fikonspråk. Passexpeditionen undantaget.

Blir uppriktigt förbannad på att vår omhuldade frihet innebär att man har rätt att bränna Koranen på offentlig plats, skulle även tycka det är olämpligt att bränna Bibeln, Das Kapital eller Adam Smiths "The Wealth of Nations, man skall inte bränna böcker alls.
För mig handlar det om respekt, inte bara i betydelsen: "respektera mig kompis annars knullar jag din mamma".
Blir själv löjligt provocerad av "herrar" som inte tar av sig kepsar i kyrkor eller i samband med nationalsånger vid idrottsevenemang. Bandy undantaget av praktiska skäl vid kyla.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar