torsdag 9 april 2015

Åh! dessa.....






Sverigedemokrater.......



Förstår ej intresset från medias sida.
Om de bråkar och har sig kommer inte att ha någon betydelse under min livstid. De kommer alldrig att vara tongivande i en regering, det ända de får återigen är en massa publicitet.

Vore intressantare om pressen granskade vad S eller det nya M:s partiledning står för då de båda kommer att vara maktbärande regeringspartier  under de närmsta decennierna.

Vad jag förstår spretar S åt alla håll, mellan de två ledande redaktörerna Widar Andersson på Folkbladet och Göran Grejder på Dalademokraten finns väl ingen gemensam nämnare, kalla dom för partikamrater är väl bra magstarkt.
Den statsminister vi har nu hoppar ju från den ena tuvan till den andra utan att på något sätt kunna ställas till svars då han aldrig sagt något!

För övrigt är gubben nöjd då han veterligen bara gjort tre brottsliga handlingar, om han enligt dagens forskning och radionyheter hade brottsligheten gått i arv om gjort sex.

Ett av våra vårdföretag får böter för att de låser IN de dementa? Jag tycker det vore värre om min lilla svärmor skulle bli UT-LÅST.

Mot Butbro och en cykeltur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar