fredag 15 september 2017

Mälardrottningen...





bjöd nästan på allt!

Först till hennes hjärta! Ombyggnaden av Slussen kan liknas vid en hjärtoperation på en människa, stadens centrum för arterer och vener genom århundraden, enda förbindelsen mellan syd och nord.


Hur det kommer att gå må stå i stjärnorna.

Köpte en "skåning" till lunch vid Slussen, två strömmingsflundror på kavring med lök och senap! Måtte de få finnas kvar efter ombyggnaden.

Kvinnornas frigörelse har verkligen gjort framsteg numera har Åhléns ökat utrymmet för damernas behov av att "piffa" till sig ökats till två plan. Mycket pengar att tjäna på kvinnors dåliga självförtroende.

Som medlem i prostataligan tycker jag det är skit att affärer inte kan gå ihop och bjuda på gratis inträde på toaletter och ha råd med städning.

Promenerade i rusningstid på Götgatan från Slussen till min favoritaffär efter Systembolaget, Igor sport.
Vid varje rödljus var som en ny startgrupp i Vätternrundan. Förstår att man klagar på cyklister i Stockholm som far fram som eliten i Tour de France.
Rekommenderar gärna Igor sport som säljer märkeskläder och skor av utgående sortiment, även barnkläder. Köpte en varm väst till vinterns (förhoppningsvis) skidträning inför kort Vasan. (?)(!!)(hi hi hi)

Återkommer till mitt besöks huvudorsak i ett eget inlägg, hustruns var i första hand arbetslinjens kallelse.

Hemma verkligheten sade Jan Björklund i TV:
"Man måste visa sans och måtta och inte kräva misstroendevotum annat än vid klara tjänstefel "
?
Att Magdalena Andersson vill höja tre skatter, bl.a. Flygskatten kan väl inte  vara tjänstefel?

Kommer aldrig att gilla Östersunds fotbollslag, de känns inte som ett svenskt lag med förankring och ursprung på orten. Lika som med vissa engelska ligalag, vad pratas för språk i omklädningsrummet?

1 kommentar: