lördag 21 januari 2023

Partiledarna och

stridsvagnar....



Har med avsikt valt en antik stridsvagn då krig borde höra historien till. Att vi fortfarande hurrar och jublar över denna idioti övergår mitt förstånd.
Återigen:
Putin gjorde fel som angrep Ukraina.
Lösningen är inte krig.

Nu stod samtliga partier i riksdagens partiledardebatt eniga om att sända mer vapen till hjälp, ingen nämner ord som förhandling, medling etc.
Hägglunds i Ö-vik jublar och levererar, ingen tänker på de som dör eller blir invalider för resten av sina liv. Vad är alla ukrainska/ryska mödrars tårar värda.

När nu de sk. västdemokratierna är eniga om att alla länder har rätt att försvara sina territorier varför är eller var vi inte eniga och stod/står upp för Gemen, Afghanistans två krig först mot USA och tidigare mot Sovjetunionen på 70-talet. 
Vilka krig är "heliga" enligt den demokratiska dogmen?

Nu tjafsas det om Turkiet är demokratiskt eller ej, om vi inte kommer med i NATO eller inte....
Varför så bråttom  om NATO?
Får man tro alla uniformsklädda och gradbehängda experter i TV har inte ryssen en chans att rå på oss nu.
Därtill har ju det amerikanska kavalleriet stämt trumpeterna, sadlat hästarna och utlovat bistånd om det skulle behövas.
Lyssnar på "Höjd beredskap" i Aftonbladet och de Anders Lindberg och Patrik Oksanen debatterar den tes Gudrun Persson framförde på Folk och Försvar i Sälen: " Kan man leva fredligt med Ryssland"?

Vad är alternativet?
Upprätta koncentrationsläger enligt Tredje Riket och kremera 40miljoner?
Släppa atombomber ?



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar