måndag 28 augusti 2023

Jarlen

 

i staden...


.....har kommit i blåväder, måste erkänna att jag var lite förtjust i henne för hennes arbetskapacitet före valet, men nu?
Att varje onödig skattekrona är en stöld från folket tror jag det var en sosse  som sa (Wigforss)?, så det är bara bra om hon går på i ullstrumporna och är rädd om våra slantar.
HÄR SKALL SPARAS!
Om hon drar ner på utgifterna några % här och där må vara men att kalla oss för bortskämda och ge sig på kulturen verbalt är att gå lite väl långt.
Det som retar mig mest är att hon står för en obildad kulturpolitik som nästan grundar sig i dumhet, trots allt är det "högern" och de gamla hederliga moderaterna som värnat kultur och bildning tidigare i vår fina stad.
Trots att vi med all rätt kan kallas en arbetarstad så har våra "kapitalister" lämnat efter sig en arkitekttur som inte byggt på :
"pengar tillbaks i morgon".
 Bland dessa får vi inte glömma Judarna ( får man skriva så idag?) som har haft en stor del i stadens utveckling.
Det som sätter vår stad på kartan idag är IFK och vår symfoniorkester, vill man se världselit i vår stad är det symfoniorkesterns gästartister på De Geer, speedway förr på Kråkvila eller islandshästar.
(Fotbollen har en bit kvar)
Åter till Sophia.
Hon söker nu en entreprenör till Stålbadet.
Undrar om hon inte skulle prata med sin Liberale vän, (Reidar) är inte han tillsammans med S medskyldig till den arkitektoniska dröm som Stålbadet utgör, tillkom troligen vid en drink vid medelhavet och pådyvlat en inkompetent byggnadsnämnd.
Vem fan vill bada i Strömmen?
Nu vill jag inte bara hacka på kvinnor, men.
Magdalena Andersson som numera får bättre stöd än någonsin knallar på!
Att hennes man (med hårtofs) är ekonom och sitter som professor på Handels betald av Wallenbergstiftelsen, samma Wallenbergare som äger SAAB må vara hänt, men att hon som skall vara i opposition går ut och vill skicka  flygplan från SAAB är lite väl magstarkt.
200 kr till den som kan namnge en sosse eller vänsterpartist eller varför inte en miljöpartist med MORAL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar