tisdag 12 mars 2024

Hemska .....

 

terrorister.....


Polis med vapen i bild från TV-Aktuellt

Greta har ställt till med en olaglig demonstration utanför riksdagshuset så de stackars riksdagsmännen fick gå in från baksidan. Någon av de folkvalda uttryckte med emfas de ungas brist på respekt för demokratin.
Makten och härligheten tillkallade givetvis ordningsmakten som bedömde att beväpnad polis borde sättas in!

För övrigt är vi numera fullvärdig NATO-medlemmar och har med det "kommit hem" enligt statsministern som får medhåll av Magda som påpekar att hon "inledde processen".

Magdalena Andersson har fått något desperat i blicken sedan hon blev bortröstad, nu vill hon gå i spetsen för  JAS-plan till Ukraina utan att förstå att det är en direkt inblandning i kriget. Vi måste försvara de demokratiska och fri värden som den sista bilden visar, den att de hade varit billigare för USA:s skattebetalare att låta "antidemokraterna" äta ihjäl sig än att skicka vapen, soldater och drönare.

Greta Thunberg i bild från TV-Aktuellt.

Apropå Frihetsgudinnan så vet jag inte hur välden hänger ihop längre, förr stödde svenska moderater och liberaler alltid Republikanerna och sossar Demokraterna, nu går alla i samma led mot Trump.
Sverige styrs av en höger med stöd av ultra KD och SD alltså polare till Trumps kristna och nationalistiska höger och Trump är polare med ultrahögernationalisten Putin och vill ha fred så affärerna kan går bra. 
Och mitt i allt detta styrs sossar av........

För övrigt befarar jag att IFK kommer att blanda sig i bottenstriden i årets Allsvenska. 
Malmö hemma, Mjällby borta och Gais hemma kan mycket väl vara en eller noll poäng.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar