söndag 15 april 2018

1 Jag vill leva...




i ett fritt oberoende land......


inte i en delstat till USA,


Citat ur Syriensolidaritet:


"SVERIGES REGERING MÅSTE TA AVSTÅND FRÅN DE FOLKRÄTTSVIDRIGA KRIGSPLANERNA MOT SYRIEN!

SVERIGE FÅR INTE GODTA ATT SYRIEN ANFALLS!Enligt påstående från terroristassocierade grupper har en attack med kemiska vapen dödat många i östra Ghouta, Syrien. Detta sker då Syriens armé med stöd av Ryssland och Iran befriat Ghouta från anti-demokratiska terrorister.
I detta läge bör en oberoende utredning ske, inte ett angrepp på Syrien, som är en huvudkraft mot den väpnade terrorismen på marken. OPCW planerar en utredning och Syrien erbjuder samarbete och skydd.
Sveriges utrikesminister har uttalat sig för en fredlig lösning. Men Sverige måste som alliansfri stat utnyttja sin plats i Säkerhetsrådet och med kraft kritisera och ta avstånd från USA:s krigspolitik och försvara FN:s våldsförbud! Krigshysterin måste stoppas innan den startar ett världskrig.

Bakgrund
År 2003 invaderade USA Irak utan mandat från FN:s säkerhetsråd. Påståendet att Irak ägde massförstörelsevapen var felaktigt. Nu 15 år senare har omkring två miljoner människor dödats, fler skadats eller drivits på flykt.
Kriget i Syrien baseras på kända Pentagonplaner och sker via ombud – främst icke-syriska terrorister. Dessa har stärkts av USA:s krig, vilket också Obama, Trump (tidigare) har medgivit. USA:s krig är en grundorsak till flyktingvågen till Sverige, runtom i Europa och grannländer. Syrien har genomlidit sju år av krigets fasor med över 300 000 dödade. Syrien och dess allierade har demoniserats med allvarliga anklagelser utan att bevis framlagts.
Under hösten har bl.a. BBC, Reuters, och Newsweek rapporterat hur USA och allierade har bussat över 3000 ISIS-krigare från Raqqa innan staden intogs, till strid på andra håll. Stora vapentransporter från USA-basen i tyska Ramstein rapporteras i tysk press. Det är denna form av statsterrorism som föder och banar väg för den terror som nu slagit så hårt även mot oskyldiga människor i Sverige. Samtidigt tvingar krigen miljoner människor att lämna hus och hem för att över Medelhavet och Turkiet söka skydd i Europa.
USA:s krig mot Syrien, Irak, Libyen, Jemen genom Saudiarabien, och i andra delar av Västasien/Nordafrika, syftar till att söndra och härska och få kontroll över folk och naturtillgångar i Mellanöstern."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar