lördag 1 juli 2023

Åter hemma ..


 

... i verkligheten.....

Efter några dagars härlig resa till Bornholm kom vi att på hemvägen lyssna igenom vad som hänt i vårt älskade fosterland.
Almedalen, politikernas årsfest och "sommarpratet" i P1 får bli min källor.

Börjar med överste krigsherren ÖB som tycker det är för djäkligt att hans knektar varken har strumpor eller skor när vi gett bort allt till Ukraina.
Jag tar honom på orden och föreslår inte en krona eller kula mer till dem, nu måste vi sätta ner foten och visa lejonklon.

Knatte, Fnatte och Tjatte våra stats,försvars och utrikesministrar får tala om för NATO-chefen Stoltenberg vi skiter i din klubb när det skall vara så svårt att bli medlemmar, du får inget fredspris av Stortinget i år heller för vi går vår egen väg. (Norska fredspriset är ett skämt).
Kan inte USA hjälpa oss och sätt hundturken på plats får det vara, vi bygger upp ett eget försvar helt och hållet för vi är bäst i världen åtminstone i våra egna ögon.

Vi inför obligatorisk värnplikt typ Israel för alla på minst 6 månader med vapenutbildning och  svensk-kanon så alla lär sig svenskhetens lov. Troligen kommer alla problem med invandrare att lösa sig efter genomgången utbildning.  Svenska bonnpojkar lärde sig vid förra sekelskiftet att ligga på lakan och borsta tänder.


Att de skötsamma som arbetat flitigt och fått sin belöning fick vi veta i ekonomijournalisten Andreas Cervenka:s  sommarprat. 
Ta från de lata fattiga så mycket som möjligt ge till de flitiga som förtjänar  uppmuntran. 
Vill inte trötta med siffror men programmet var verkligen värt att lyssna på.

När alla fått lära sig veta hut och vi får koll på förortsungarna blir det lugnt och fint i samhället med lag och ordning, var och en skall jobba efter förmåga innan bidrag utbetalas.
    
Vi, 
Sverige skulle kunna utgöra en motvikt mot Nordkorea i denna del av världen!!!!

Ps.
När jag var ung var det billigt i Danmark, 1 Dansk krona var värd 70 öre nu kostar den 1.50 att köpa, 
Folkhemmets fall? Ds.





 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar