onsdag 12 juli 2023

Dålig......


..förlorare..... 


Inleder med ett citat av  Britt Rundberg som skriver i  Svenska Fredskommiten:

"Något av det hemskaste med att gå i NATO är hur det har gått till.
Propagandan, det ensidiga förespråkandet i public servic för NATO hur tex. S-ledningen bara körde ut budskapet och beslutade över medlemmarnas huvuden oh resten av folket att NATO var trygg säkerhet, för att inte tala om sveket från vänstern som visserligen sa nej till NATO men sen knappt rörde en fena för att visa det, alla dessa uniformerade stridisar som släpptes fram överallt i media, misstänkliggörandet av protester mot krigspropagandan som Putin-vänlighet, ja denna enorma propagandamaskin för krig, förstörelse, förintelse och krig.
Hur det gått till för att svenskarna ska tycka det är tryggt när Sverige blir NATO-medlem, Östersjön ett innanhav där USA bestämmer, Gotlanden ö för avfyrningsramper och Åland inte längre  en avmilitariserad ö  för avkoppling utan med all säkerhet en NATO-bas. Hur har det kunnat bli så att många jublar över att Sverige  lämnat sin politiska och militärt självständiga hållning och lirat sig med krigsorganisationen NATO och USA vars krigsmaskineri finns eller vill finnas överallt.
Propagandan har varit total överallt. Modernare än Hitlers propaganda på 30-talet. 
Men lika effektiv.
Fasansfullt!"

Vill bara avsluta med tanken på alla dessa TV-gubbar som är experter och doktorer, forskare och analytiker som med sina kartor får brer ut sig i media. Hur många betalas av krigsindustrin? 
Antalet får mig att tänka på STASI och gamla DDR. 
Hur man skolar ett folk.

 SAAB-aktien har stigit i värde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar