lördag 1 april 2017

En eller ett




enda långt, långt.....


Har hunnit med ett morgondopp i ett gudomligt hav....


Bara hustrun och jag, fick väl livrädda varandra själva vid behov.


Har haft det bra, synd att det ligger så långt bort.
Väntar på färd till Havanna i buss 3 Tim därefter flyg kl 16 till Amsterdam framme där kl 8 i morgon bitti, väntan och flyg till Slaka. Hemma till dusch i vårt lilla hus  vid 20 tiden i morgon.


Sista ölen här.

Hade tänkt sända ovanstående från flygplatsen men fick inte tid. Var på världens sämsta flygplats, min numera pensionerade ekonom med rötter i Swedavia och LFV blev chockad över alla tillfällen man gick miste om att tjäna pengar.
Detta land behöver valuta, återkommer till det i ett senare inlägg.
Långa köer till intjeckning, tillika passkontroll, och säkerheten. Taxfree var en liten butik med tre kassor och jättelånga köer, så vi undvek att handla, (gubben behövde något under armarna).
Ett enda matställe som tillhandahöll skinksandwich och öl. Två växlingskontor  med långa köer, vi ställde oss i varsin, jag vann. När växlingen genomförts, kunde vi inte få växla allt, ej heller € för de var slut utan $, efteråt sprang hustrun på en av flygplatspersonalen som tog hennes 5 pesos ur handen och gav tillbaka 5 $. (Sådana är dom som jobbar inom flyget, så jobbar dom!)
Tänk vad pengar de kunde fått in på alla som ville bli av med en oduglig valuta.

Skriver detta en bra bit ut Atlanten, ätit gott, KLM leder flygmatsligan klart. Vill visa vårt benutrymme med en bild, hustrun undrade om jag blivit scout på gamla dar med mina flygstrumpor!


I Amsterdam resan gick som smort tog  8 timmar 43 minuter och 53 sekunder mellan att hjulen släppte backen till att de tog mark här.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar