tisdag 16 oktober 2018

Tappat lite....




lust och hopp...


Skiter i vem som vinner matchen om statsminister posten, vill inte ha någon av kandidaterna.

Dessa fyra kommer att forsätta styra i vår stad. Förr ställde man sig frågan om man skulle köpa en beg. bil av kandidaterna. I mitt fall är väl Reidar (FP) den siste jag skulle vilja ha en affär med.
Måste kännas kymigt att stadens liberaler som jobbat i politiken under många år får gå åt sidan för en inskränkt populist när han behöver ett jobb.
Det var det lokala planet.

I den stora världen såg jag ett dokumentär om hur Kenya säljer ut sina kvinnor till Saudi som slavar.
Tyvärr är det lika djävligt i alla länder i mellersta östern, även Israel bär sig svinaktigt åt.
Det är fel i huvet på dom därnere med sina stympade snoppar och ihopsydda... på sina kvinnor men filippinska och afrikanskor går bra för DET ingår i hushållsarbetet.
Blir så förbannad att vi åker dit och under varumärket "feministisk utrikespolitik" kränger försvarsgrejer så de även kan fortsätta sitt krig i Jemen.

I Ukraina (kommer att mellanlada där snart) vill världsbanken att marken skall "köpas fritt" om de vill ha mera "hjälp". Kul för bönderna.
 Oligalker som Abramovitj Chelsea är nog intresserad av mer mark. Under 10 år har han bråkat med franska staten om skatt för 12,5 miljoner på sin villa (?) som han kostat på 1,4 miljarder.
Vad händer i rika människors hjärnor?

På armè museum har man försökt återskapa ljudet av hur det lät när stockholmarna mottog segerparaden efter slaget vid Narva.
MÖPARNA (militärt överintresserade personer) kan ju gå dit och jubla och hoppas det blir lika om vi slår ryssen idag!
Jag är så tråkig så jag tänker mer på hur stockholmarna kände sig när beskedet om Poltava kom.

Ingen av politikerna på nån nivå verkar bry sig om den FN rapport om klimatet som kom för...................länge sedan..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar