söndag 29 augusti 2021

Söndagsblandning...


 efter trist lördag....


Trots umgänge med pigga barn som av fjällöpande föräldrar lämnats under vår tillsyn blir det trist när vädergudarna håller oss inne. Är alldeles för långsam i tanken för att spela ligretto  och rastlös för schack.

Lite Afghanistan:

För någon vecka sedan var tolkarna vi använt ett problem. Morgan Johansson hänvisade frågan till tjänstemännen på Migrationsverket och var rädd för att det skulle komma 10 000-tals. Han (Hultqvist) som lejt i alla quislingar gömde sig i Kiew med planering av nästa krig.

När USA:s fiasko stod klart var det bara för Utrikesministern Ann Linde att träda in och öppna alla kranar.  Statsminister satt under korkeken och fundera vilket vapenföretag han skulle jobba i när han bestämt sig för att avgå.

Varje nyhetssändning har Ann Linde talat om hur många "svenskar" vi genom hårt och hjältemodigt arbete lyckats rädda!

Ett tiotal från början har växt till något under 1000.

Den enda som kan hålla huvudet kallt och sakligt just nu är Magda Gad i Expressen.

Idag var det kul med fotboll två favoritlag vann: IFK med 3-0 över Östersund och Tottenham slog Watford med 1-0, lägg därtill att IFK Göteborg med alla sina stjärnvärvningar förlora mot Häcken med 2-3.
Äkta och sann skadeglädje.
Såg ett av mina barnbarn spela fotboll igår. (9år) Jag är lite tveksam till ungdomsfotbollen, för mycket överambitiösa föräldrar och krav inblandat. De vann.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar