onsdag 7 augusti 2024

Mycket att bli glad för...

 

men mest skadeglädje...


jag är inte bättre som människa!

OS har gett oss glädjestunder och spänning med Truls i pingis och en Mondo som överträffat allt. Inte slut ännu på spelen som verkar gå bra för blågult. 
Bäst av allt var norrmanen Ingebritsens fiasko som hamnade utanför pallen trots att han var favorit. 
Näst bäst var den svenske ryttaren som föll av hästen.
 I våra stall är det tjejer som jobbar och sliter men när det gäller OS och ära skall vi representeras av adelsmän, grevar och baroner.... tycker Malin kunde fått chansen när alla tre misslyckades i lagtävlingen.

Kanoterna och vi spanar gemensamt efter ett väntat oväder som skulle komma i dagarna men som verkar dröja. Får se om vädret vänder i nästa vecka, har lite småskador i armar/axlar både hustrun och jag.

Kan inte låta bli att förvånas över nyheterna som vår fria media bjuder oss på, bara spekulationer från och om det kommande presidentvalet. Bor vi i USA?

Hörde en bra grej: Vi röstar inte i valet, vi skall inte VÄRDERA utan lära oss FÖRSTÅ oss på USA.
Förr var alla från Folkpartister/Liberaler och höger ut anhängare till Republikanerna, sossar och vänstern höll på Demokraterna. Nu är man bara emot. 
Visste ni tex att de har folkräkning vart 10:e år? Att man får uppge vilken ras man tillhör? Att det finns 63 olika raser/kombinationer att välja på. Att araber inte är medräknad som egen ras. Vet inte men är nyfiken själv på om Judar räknas som ras.

Skriver detta från hängmattan mest för att få presentera lyktan inköpt i Oskarshamn, inte alla som har läslampa över hängmattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar