lördag 14 juni 2014

Så otroligt.....




besviken..........



Vägrar ta och lägga ut klungbilder får bli en från läktaren istället.
Trojàn gjorde en fantastisk bra första halvlek mot de duktiga och obesegrade Pingvin från Trelleborg, underläge med 5-10 (1-2 i fotbollssiffror) i halvlek i motvind och jämt spel.
Var helt övertygad  om att de skulle kunna vända med markkickar i backlinjen med hjälp av vinden och skapa tryck.
Därav blev intet, ett tredje försök från Pingvin tio minuter in på andra halvlek resulterade i dåligt uppträdande från en Trojàn spelare och en helt riktig utvisning.
Med en man mindre verkade laget falla ihop fullständigt, resten av matchen blev en ren pina. Ett stort frågetecken för moralen i laget. Slutresultatet finns i NT-ÖD på måndag.

Intar en grubblande tänkarpose med nästan tårfyllda ögon, har börjat engagera mig i lagets väl och ve utan att för den skull ha något med de aktiva att göra.

Ibland undrar man vad det är som rör sig i ens egen hjärna, visst har det känns tungt ibland med en och annan  s.k baksmälla, men vad är det mot vad mina små barnbarn får utstå, inte att undra på att de skriker och gråter ibland
.
Visste ni att:

Ett nyfött barns hjärna har hundra miljarder nervceller. Det finns triljoner utskott och synapser. (Vad det nu är) I ett till tvåårsåldern bildas hundratusentals nya synapser varje sekund, särskilt i framloben där tänkandet är lokaliserat. (Sverige Demokrater undantagna) En två-treåring lär sig minst tio nya ord varje dag.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar