onsdag 9 december 2015

Katastrofer på .....






olika nivå ?


Vid gårdagens bad sade min lilla kamera helt plötsligt ifrån, kortet var inte läsbart! Möjligt attdet kommit in fukt i den. Alla bilder från gårdagens djungeltempel tagna i Ankora Watt åt ett varmt ställe.
Med ett annat kort funkar kameran......
Nu får i första hand Anders och Ante ett problem när gubben kommer hem......glömda bilder är väl som glömda kärlekar?

Har idag kollat ett krigsmuseum, det liknade mest en bilkyrkogård vilket är helt passande för krigsskrot, därefter en tur till en minnesplats för "Killing Fields" samma kranium där som i Verdun och i Polen.
Att vi aldrig lär oss.
Allraminst Jan Murdal som envist skyller på US.

Åkte med en Tuk-tuk till båda ställena för 10 dollar, han väntade och bubbla som bara  den, betalade tolv när han skjutsat hem oss, för att han hållet oss med vatten och bli av med honom.

-
 Kristna kärleksbudskapet

Återigen vid poolen efter lunch bestående av en öl,dieten inkluderar även hustrun.

För at återgå till inledningen så blir man bara trött på allt elände, förstår mig inte på att vi skall bekämpa IS, läste i AB att nu flyttar de till Libyen istället, måste varje generation ha sitt krig? 
Tyvärr är det fakta när det gäller vårt kristna kulturarv.
Vår fd biskop Hammar får skit för att han förespråkar det kristna kärleksbudskapet och dialog i stället för vapen och hämd.
Vad vill Du dö för?
Sven Wolter skrev en bra artikel i AB-kultur. Läsvärd.

Fick fota en en nybliven mamma som kom ut med en baby och hennes stolta man, vore det inte bättre att satsa på livet istället för döden? Den kommer vi ju ändå aldrig ifrån.
För att Khmererna utrotade så mycket folk så har Kambodja världens yngsta befolkning 50 procent är yngre än 23 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar