onsdag 17 januari 2018

Inte bara...



politik och samhälle.....



Kan inte låta bli att följa med det som händer och sker i vår värld, men det finns även annat viktigt på lite närmre håll.

 Påbörjat förberedelsen inför årets första vinteresa mot snötäckt land. Gjort ett lass kåldolmar, bakat bullar, köttfärssås och skall göra en laxpudding på hustruns hemgravade lax.
Därtill beställt nya vinterdäck!
 Tyckte det var lika bra då vi även skall upp senare i samband med Vasaloppet. Vårt deltagande på 3 mil blir inte av då snötillgången härhemma för träning varit obefintlig.

Förbereder även en gubbresa (tio ölälskare) till London för att se på rugby i Mars. Följer de lag som vi skall se: Sarencens v/s Harlequins öden och äventyr genom att skriva korta notiser som jag skickar ut till rugbygubbarna. Vår match är ett Londonderby som går av stapeln på Olympiastadion, publikanslutningen lär bli över 50 000.

Starkt impad och förhoppningsfull för de värvningar IFK gjort inför säsongen.
Tror det kan bli en placering blan de fyra främsta med lite flyt.

Stulit en bild från NT på "min" barndoms  bredgatebacke, bodde en bit ovanför till höger på krönet, efter Svärdas gård troligen precis vid ingången till dagens universitet. Tyvärr är inte leksaksffären som skulle legat till höger i bildens framkant med, där stod man många gånger och kollade på och "paxade" för bilar man ville ha.
Gör barn så idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar