söndag 28 november 2021

Min humor....

 

hittas i Brevens Bruk.....



Många år sedan jag blev bjuden till Örebro i något jobbsammanhang och blev frälst. Numera har det blivit en tradition att åka till Brevens bruk där Peter Flack driver en liten teater med familjen.
I fjol blev det inget på grund av covid-
eländet.

Årets föreställning var inte bara rolig utan lite mer politisk och något giftigare än förr, kanske beroende på den senaste tidens politiska röra. Han sjöng en mycket kritisk kuplett tillägnad SD . 

Annars brukar det vara rätt spännande resor till Brevens antingen beroende av väglag eller som denna gång mängden av hjortar i mörkret. 

En annars sorts humor är den som tandemparet Luuk/Lindström har påbörjat i sin 13:e resa, vilket är lite för många. Kan inte med att Luuk skall skrika så förbannat! Deras humor har växt i ego lite för mycket och de sätter sig själva i centrum. 

Mitt förtroende till journalister växte inte i detta program där Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson visade en brist på allmänbildning som gränsade till ren dumhet. Kanske det kan skyllas på ungdom och då finns trösten att det går över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar