tisdag 9 november 2021

Vägs ände.....

 

eller fel väg...                                                        



Inte gjort någonting nyttigt på 4 dagar nu utan vårdat min djupa förkylning, ägnat dagarna åt TV-tittande och allmänt slöande.
Hur skall det sluta?
Skall det bli såhär resten av mitt liv?
Inga projekt, aldrig bli nöjd över vad jag gjort under en dag?*

Följer taskspeleriet efter Löfvens avgång och Magdalena Andersson tillträde som Statsminister. Eftersom Löfven ännu inte avgått så verkar det som om C o MP trilskas, V skulle ju enligt uppgift bara "köras över", välj Högern eller mig enligt Magdalena Andersson.
  Varför inte hellre välja ett moderat konservativt parti en ett sosseparti som styrs av det mest arbetarfientliga och marknadsliberala partiet i form av C ?
Nu bäddar vissa krafter in S för att det är eller blir V:s fel om vi inte äntligen får en kvinnlig regeringschef,  har det inte haft möjligheten under de tidigare 70 åren de suttit på taburetterna?
Widar Andersson (S) Folkbladet och även Andreas Lindberg (S) Aftonbladet tycker det är en självklarhet att V måste få inflytande efter röststorlek och att Magdalena Andersson stödjer sig på en ny novemberuppgörelse då Liberalerna inte räknas till regeringsblocket längre.

I skrivande stund verkar inga uppgörelser vara på gång, mer än att S dribblar med de lojala krafterna inom LO med LAS. Vågar väl inte gå emot C och låta frågan bli en valfråga, på samma sätt som man inte törs låta pensioner och vinster i välfärden avgöras av väljarna vid valurnorna.

Betydligt intressantare att Ebba Busch Thor återigen drabbats av den senile gubben som utnyttjar rättsväsendet för att en brorson blivit blåst på arv.

*Har ett projekt med en grind till våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar