torsdag 3 februari 2022

Fiasko....

 

dunder fiasko...

Tanken var att få prova på lite skidåkning, inte utmana Gunde Svan i tid utan bara att få uppleva en tur i hans spår 33 år efter SM-triumfen 1989.

Därav blev intet, vid framkomsten fick jag efter bäddning, inpackning och två Irish Coffee magsmärtor och en sömnlös natt, inget skidåkande för mig. Hustrun inte intresserad av skidåkning i -15 grader så vi tog en biltur runt norra Hälsingland i stället och kollade på alpina möjligheter i Järvsö.

Därtill blev hustrun snuvig så vi gav upp utan skidsport, nu får packningen vara kvar till nästa tur norröver vecka 8.

För övrigt verkade allt helt OK.



Nog vore det skönt att ha tillgång på snö som ligger från december till mars och slippa detta råkalla blaskande vi utsätts för i vår del av landet.

Idiotin fortsätter med krigshets i våra media, Aftonbladet är värst på att hitta på och beskriva hur ryssen skall skrämmas bort till Uralbergen. Den tidningens ledarsida (S) är hemsk och borde vara en belastning för partiet inför valet.


Vad IFK Norrköping pysslar med vet jag inte lider med Norling som verkar få ta hand om all skit. Styrelsen som kommer att i stort sätt omväljas innehåller inte några namn som lugnar mig inför inköp av säsongskort. Ordföranden kanske är en trevlig prick som inte höjer rösten och är "elak" som Hunt som förde klubben till topp.
När det gäller Fransson skulle foten sats ner för länge sedan, en mycket överskattad spelare .


I skrivande stund släpps restriktionerna så nu är det väl dags för oss att få en omgång av skiten eftersom vi klarat oss hitintills.

Dags att börja jobba nästa vecka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar