fredag 29 september 2023

Blev mycket...

 

TV-tittande igår....




Landsfadern höll ett tal till sitt folk som var katastrofalt dåligt, vad är det med moderaterna numera?
Säga vad man vill men Reinfelds gossar med Per Schlingman och Anders Borg i spetsen var inte dumma i huvudet.
Jag trodde vi skulle få lyssna på ett inkluderande och enande tal i kampen mot gängbrottsligheten, men det vi fick höra var det vanliga tjatet om hårdare tag och mer övervakning.
Nu är både moderater och sossar eniga om att militär skall bistå polisen i första hand med "transporter"(?) kanske även bevakning. Har alltid mått illa när jag vid utlandsresor sett militärer i de länder vi tidigare kallat fascistiska/diktaturer, snart behöver jag kanske inte lämna landet för att se eländet.

Det hemskaste är att även landsmodern framträdde på "länk" senare (möte med Bilderberggruppen) (??) i Aktuellt och tyckte det var dags för enande samling vilket på sossespråk innebär att deras förslag skall genomföras från och med NU IDAG, och att de tidigare 8 åren inte räknas.

Vore klädsamt om SAMTLIGA riksdagspartier  bad medborgare och invandrare om ursäkt för den misslyckade integrationen, de enda som inte kan skuldbeläggas är tyvärr SD.

Blev ännu mer TV-politik igår då Sverige Möter sändes från Norrköping med Sophia Jarl och kulturbråket i fokus. Återigen förvånas man av ytligheten, historielösheten för att inte säga bristen på bildning hos moderater. Ungmoderaternas ordförande blev utskrattad av publiken, Carolin Dahlman numera Nya Wärmlandstidningen var inte bara förvånande liten till växten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar