onsdag 17 januari 2024

Det finaste....

 

som finns.....


....mot det värsta.

Tänk att i fria val kunna välja de klokaste mest begåvade eller pålästa till den lagstiftande församlingen i vårt land. Lyssna till det som följer när den utvalde bland de utvalda, talmanen slår klubban i bordet och förklarar ordet fritt!
Jag lyssnade!

Först skulle man banna en minister  Romina Pourmokhtari genom en misstroende-förklaring.
Hon gick med applåder stärkt ut ur den striden och kan fortsätta uppträda "nosigare" än lovligt och fick en klapp på axeln av chefen stadsministern.

Därefter följde en partiledardebatt med inledning av nämnde stadsminister Ulf Kristersson som fick förtroendet 2022, ledningen 2023 och kommer att nå Shangri-La 2024. Allt enligt egen utsago.
Han räknade upp alla reformer och straff medborgarna kunde utsättas för om de inte marscherade i takt och fullgjorde sina plikter när hotet från den otäcka omvärlden nalkades. 
Efter honom fick oppositionens plats på scen. Magdalena Andersson begrep inte hur det kunde skett så lite med ALLT under två år trots att hon bäddat med en stark ekonomi och inlett dansen med Erdogan in i NATO.
Jimmy Åkesson  fortsatte spelet med att vara kränkt och krävde ursäkter för allt elände Magdalena ställt till under åren. 
Nooshi Dadgostar gick an om brister i sjukvården och uppsägningar så man blev rädd att nu när kriget kommer vi inte har så mycket som ett Bamseplåster att sätt över granatsplittren med.
Muharrem Demirok . Gynnade sina lobbyister på Agroetanol med mer vätska i tanken och mer inhemska jordbruksprodukter till preppers.
Ebba Busch är inte bara näringsminister utan har fått atomer och energi i sina ådror så det räcker till i tusen år bara hon får ladda kärnkraft.
Daniel Helldén gjorde debut och välkomnades in i kretsen av partiledare av Kristersson, därtill fika på tu man hand av Ebba istället för Magda (kammarens dramaqueen) som inte ville fika med Ebba. Hursomhelst var han bättre än sin företrädare Bolund.
Till sist.......Johan Pehrson ibland undrar man om han vet själv vad han säger.

Min slutsats efter att lyssnat på hela debatten är att:
Det är en SKAM att kammaren är tom och att de få som orkar vara kvar leker med sina telefoner. 
Om de som skall besluta om KRIG/ FRED  LIV eller DÖD inte orkar lyssna hur i HELVETE kan de då begära att VI (röstboskapen) skall dö i deras strider för FÄDERNESLANDET?

Bilden, uppräkningen är de 29 länder som USA lyckats bomba efter WWII, numera kan vi förhoppningsfullt få delta och bomba i fler aktioner än Libyen och Afghanistan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar