torsdag 24 oktober 2013

Uteliv för ......





för ett bra  inre liv...

 

 


Lite sol idag! 

Höst i Folka, kom och tänka på att det är tur jag inte är hundägare som går så mycket, risken är väl att  hundens ben blev nedslitna till tax längd.

 Inspirerad till att ge mig ut i skogen och kuta!

Blev 5 km med glädje! kanske tappat något kilo så benen tyckte det var kul! Hjärnan sa åt dem att försöka öka i uppförsbacke och dra ut stegen så hjärta och lungor fick vila när det bar utför. Länge sedan jag hade den känslan.....löpning  har tidigare bara varit ett tungt sätt att flytta ena benet framför det andra!

En av mina söner, den fd. fotbollsspelande som hatar att springa utan boll tror väl gubben helt tappa fattningen. 




Blev lite glad av att se denna takrenovering, användandet av äkta koppar på att privatägt hus, alla beslag och hängrännor i kopparplåt!

 

 

Ett konstverk i sig? 

Träffade på en kille som draggade i strömmen och plockade upp allt som folk kastat i, det blev en hel del högar Åbackarna  runt!


ZLATAN  ZLATAN  ZLATAN  ZLATAN.............

han lade beslag på bollen efter matchen igår, gör han det efter all hattrick och stora matcher så kan han göra om ett rum till bollhav! 

Tycker det är bra att regeringen vann omröstningen om skatten, inte  av ekonomiska skäl utan av hederlighet. Kul att det var Jonas Sjöstedt (V) och Damberg (S) som missade röstningen.

Dåligt beställt med arbetslinjen i huset, hustrun tänker ta semester i morgon bara: "för att" och "att vila lite en dag"!!!!!!!  Var skall det sluta ????

Betänk på detta:

En hällristning består av några tecken som talar om för oss att de jagade björn, älskade och reste. Den informationen har bevarats i 3000 år.

En dator innehåller så mycket information så jag kan inte begripa, men hur länge håller en hårddisk?









 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar