söndag 8 december 2013

Skulle vilja dra ner.....

 

 

..........en ostkupa över huvudet!

 

 

 

Slippa tänka eller bry mig över huvud taget, i min lilla privata välfärdsbubbla finns allt som behövs,  ändå retar jag mig på ryggradslöshet och att det mesta kan snurra runt 180 grader med tiden!

Nu sörjer moderater Nelson Mandela utan att rodna, när det begav sig varnade  Tove Lifendahl  (numera SvD:s cfred.) för ANC att de var kommunister och skulle föra in Sydafrika i Öst-blocket,
Reinfeldt har ju lätt för att gå på hans begravning, han ser ju ut som en ledsen hund och behöver inte föreställa sig, men hela Högern var emot de demonstrationer mot apartheid som förkom mot Rhodesia och Sydafrika på den tiden, "det kunde skada våra affärer " läs: Wallenbergs.
Undrar när Anders Borg "kommer ut" som FNL:aktivist?


När man rycker angoraull av kaniner ger man löften om att kolla sina inköp, när sömmerskor brinner inne i Bangladesh  skyller man på lokala myndigheters regler och flyttar produktion till Etiopien!
Som vanligt kommer rapporter om vanvårdade grisar till jul, hur vi behandlar människor är inte så viktigt!
Tror inte Nicklas (min framlidne son) var en elak människa, men på den grisgård hann jobba en tid var det inte för trevligt, minns speciellt den container de slängde de självdöda grisar i som gick till kosmetikaindustrin!  Kyss mig!!

Socialstyrelsen rekommenderar spädbarn att ligga  på rygg och i egen säng med napp!
Gäller det barn i flyktingläger också ?
Herregud!  Tänk självständigt människa !!!
Hur många generationer har vi levet på jorden utan socialstyrelse?

Linda Snecker har lokalt råkat i blåsväder är hon skrivit att:" hon vill förbjuda bemanningsföretag".
Motståndarna påstår att folk blir arbetslösa!  De utför ju bara jobb som behövs dem förutan!
Möjligen några som jobbar med deras egen administration! 

Apropå kaniner har vi en hare som brukar ligga och trycka mot källarväggen för att utnyttja värmen från bastun. Precis som uteliggarna ligger på ventilations uttagen från metron i Paris.
För haren har jag klippt till ett liggunderlag så hoppas han trivs!

Den store till höger fortsätter leverera......
han till vänster slipper man som fotbollskommentator i TV när han nu förlängt kontraktet med SvFF   läs: Zlatan.

 Får försöka hitta på något  roligare, resa te.x. Har ju London med Trojàn inbokad i januari, planerar London med Andreas T i februari, i mars är rugby i Paris klart. Den matchen Frankrike- Irland går kl 19.00 på kvällen, den STORE spelar hemma med PSG på eftermiddagen, hinner nog inte med båda!

Katrine Kielos  AB sammanfattar svensk skolpolitik på ett jättebra sätt:

"Utbildningsministern skyller på ­sossarna. Vänstern på friskolorna. Social­demokraterna på skattesänkningarna. Sverigedemokraterna på invandrarna. Och Miljöpartiet poängterar än en gång att Gustav Fridolin är lärare."


För övrigt är vädret lika grått och dystert som min inre kompass just nu,  glädjeämnet är att hustrun verkar vederfås hälsan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar