fredag 5 december 2014

Politik....






och kärlek ?


Det var en av killarna i gänget, Stefan som var jätteförtjust i Annie, de hade haft en kort kärleksperiod i tonåren och han kunde inte gömma, vad är som en skir tonårskärlek?
 Efter deras förhållande hade hon träffat Fredrik, Jan och Göran.
Helt plötsligt stötte Stefan och Annie  på varandra och Stefans känslor svallade återigen upp. Annie förklarade att även hon hade minnen men numera kilade stadigt med Jan och de skulle gifta sig under hösten och därefter tänkt leva lyckligt i många år med barn hund,gård på landet och miljö Volvo. De hade redan planerat med en pojke Göran och en flicka Anna.
Stefan blev ju givetvis besviken och började mer eller mindre stalka, prata skit om Jan och söka stöd hos sina vänner.
Han fick svårt att äta, sova komma i ro, skaffade ett fint hus, titel, privatchaufför, for omkring i ett privatjet i världen bara för att imponera på henne, men inget hjälpte.
Annie höll fast vid sin Jan trots att han var en lite tråkig och barnslig typ som mest tyckte om att läsa läxor och leka med tennsoldater.
Stefan gick och grubblade hur han skulle kunna bräda Jan, vänta och se? tro att Annie skulle inse sitt misstag efter bröllopet och hoppas?
Kärlekens lidelse är inte lätt att tygla.
När Stefan fick höra när bröllopet skulle hållas kunde han inte låta bli att komma objuden, han rusade in i kyrkan och ropade:

" Annie!! Jag vill ta ansvar för dig!"

Det är bara på bio man gör så: (Mandomsprovet.)

I verkligheten tyckte bröllopsgästerna han bar sig tölpigt åt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar