torsdag 19 januari 2017

Pensionärens...






arbetsvecka....




Började måndagen med att känna efter hur jag mådde, kände riktigt noga och befanns vara lite krasslig så den dagens arbete ställdes in.
Tisdag och onsdag ägnades åt halvdagsarbete som snickare och projektledare på vår, eller rättare sagt Trojàns klubblokal.
Då jag ändå missade måndagen och varit duktig två dagar så blev torsdagen inarbetat efter en halv, halvdags arbete med eftermiddags ledighet!

Den eftermiddagen ägnade hustrun och jag åt att gå på bio och utnyttja pensionärens lediga tid med tillkommande rabatter.

Vi var och såg:" Manchester by the sea", en film som hamnar i topp på min egen bästa lista.
Om man inte berörs av den när man skall beröras, eller skrattar när man skall skratta, njuter när man skall njuta, så har man varken själ, hjärta eller hjärna.
Frågan är om man inte då är en sten.

Det skulle vara straffbart att inte ha sett den!

Inget nytt under solen, nedanstående började vi väl med under Andra Världskriget!

"Försvarsminister Peter Hultqvist träffade den 8 november 2016 sin tyska kollega Ursula von der Leyen i Berlin och kom överens om samarbetet. I samband med mötet sa försvarsminister Hultqvist – Det är en viktig del i regeringens politik att fördjupa samarbetet med länder i Sveriges närområde. Tyskland är givetvis en betydande partner både genom sin centrala roll i det europeiska samarbetet och sin Östersjökust."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar