måndag 9 januari 2017

Vet inte var ....




den sitter oron?


om det är i magen, själen eller hjärnan.


Tycker inte om krigsretoriken som alla skriver.....
dagens ledare i NT-ÖD är en historieskrivning av Hans Stigsson på gränsen till....
Vet inte varför vi har den tidningen.

Får söka tröst i  Theodor Kallifatides som Twittrar:

" När jag läser tidningarna undrar jag ibland om det finns några pacifister kvar i denna värld. En ny Gandhi eller en ny Mandela."

Försvarsvännerna brukar köra med att :
"Vill du fred, rusta för krig."

Theodor Kallifatides:

"Alla stora krig har dock utspelas mellan länder med mycket starkt försvar. Hannibal mot Rom."

Hoppas att Anders Lindberg AB, Johanne Hildebrandt, Anna Dahlberg Ex och Peter Wolodarski DN blir de som drar på sig packning och uniform och går först i ledet, med Hultqvist, Löfven och Wallström.
Johanne Hildebrandt tror jag gör det för henne går det nog att lita på, hon lever som hon lär.

Är rädd att alla krigsivrare rullar en snöboll som växer så till slut har inte Putin eller Trump något val utan måste visa sin manlighet och ledaregenskaper.

(Tror givetvis inte att våra svenska mediagurus kan påverka världspolitiken så mycket som de tror själva när det gäller USA och Ryssland.)

Torsten Kälvemark:

 "Det är väl ingen tvekan om att det är Putin personligen som beordrat fram den. Han förefaller ju ha en enorm simultankapacitet och får man tro de utrikespolitiska ”analytikerna” är det ju han som ligger bakom det mesta som är fel här i världen.
Jag skriver inte detta för att försvara Rysslands militära agerande i världen utan mera för att påpeka det enfaldiga i tanken på att en enda person kan sitta och dra i alla trådar. Det är ungefär lika fantasifullt som att jultomten (eller ryska Farbror Frost) klarar av att besöka miljontals hem under ett enda dygn."

Läs gärna Birger Schlaugs blogg.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar