torsdag 15 februari 2018

Instämmer ej....





i detta:




Några kommentarer på Margot Wallströms utrikespolitiska deklaration:

”Sverige kommer inte att förhålla sig passivt om en katastrof eller ett angrepp skulle drabba ett annat EU-land eller ett nordiskt land. Vi förväntar oss att dessa länder agerar på samma sätt om Sverige drabbas. Vi ska därför kunna ge och ta emot stöd, såväl civilt som militärt.”
Varför gå i krig för Baltikum eller Polen? Flyktingfientliga länder som skiter i resten av EU?
Deklarationen slår fast betydelsen av EU som ”vår viktigaste utrikespolitiska arena” samt EU:s betydelse för arbetet kring klimat, sociala orättvisor med mera.
Vi skall föra en egen utrikespolitik som det antår ett fritt land vilket vi varit sen Kung Gustav körde ut dansken.
Om Kina sägs bara: ”Vår relation med Kina är omfattande. Landets roll i världen växer, och med det följer ett ökat ansvar inklusive med skydd för de mänskliga rättigheterna.”
Inse att Asien kommer att ta över, vår tid är ute för allt har sin gång. Farväl Romare, Britter och nu Amerikaner, abdikera snällt och försynt utan att ställa till med ett helvete.
”Vi fortsätter vårt långsiktiga åtagande i det hårt prövade Afghanistan. Genom vårt stöd stärker vi stats- och fredsbyggande, och kvinnors deltagande.”
Lägg ner verksamheten, Britter, Ryssar och Jänkare har alla fått på skallen där. Vore jag pappa till någon av de 5 som dött där skulle jag djävlas så mycket jag kunde med Björn von Sydow (S) som drog in oss i skiten!

Tro inte på krigsretoriken, och dom som vill få oss rädda, gör som Joan Baez:

När Joan Baez var 17 genomförde hon sin första aktion av civil olydnad – hon vägrade lämna sitt klassrum i Palo Alto high school för en övning i hur man söker skydd vid bombanfall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar