lördag 30 januari 2021

Kallt ute...

 

på olika sätt....



Om det är kallt ute så höjs den inre temperaturen genom att lyssna på Aftonbladets pod 
Höjd Beredskap.

Fyra malajer som älskar krig och vill gå i 
Karl XII:s kragstövlar i fälttåg mot ryssen.
Patrik Oksanen, Johan Wiktorin, Amanda Wollstad under ledning av en nutida Tintin journalist på Anders Lindberg på AB ledarsida. 
Idag har vi fått veta att Kina är väst hot mot den fria världen, så därför har USA satt in en hangarfartygs eskader i Syd-Kinesiska sjön ?? Idag utgör Kinas tonage hälften av USA:s, men Kinas utbyggnad är mer per år än USA:s så därför måste den öka!
Som vanligt blir ju vi som tror på fredsrörelsen beskyllda av Oksanen (även i dagens program) beskyllda för att vara "Putins lakejer" med en fnittrande Lindberg i bakgrunden.

EU måste "ta itu" med både Ryssland och Kina, Tyskland kan man inte lita på för de fortsätter med gasledningen i Östersjön.

Jag gillar inte det som sker varken i Ryssland eller Kina: att maktens män (Obs! Alltid män!) inte vill inse begränsningar utan stjäl åt sig från folk och försvarar sitt beteende med att det alltid finns en yttre fiende.
USA: måste ha en fiende, Nordkorea lever på sin fiende och nu har Socialdemokraterna genom Aftonbladet och Anders Lindberg lämnat Olof Palmes fredstes att gå en oberoende väg genom att kritisera och samtala med alla parter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar