torsdag 10 mars 2022

Människa spring ....



ifatt din HJÄRNA ....



FN:s rapport om klimatet visar att allt verkar gå åt helvete, ingen sans eller måtta i ukrainakriget utan ryssarna maler på.

Sossarna håller presskonferens och skjuter till försvarspengar i Tysk stil som jag beundrade i ett tidigare inlägg. Inte för jag vet var pengarna kommer ifrån men nu skall vi upp till NATO-målet på 2% av BNP.
Ett värnpliksförsvar skall återställas vilket jag tycker är bra, kalla in alla ungdomar ett halvår, både flickor och pojkar  och lär ut svensk moral och etik!  Kunskapen att skjuta är redan spridd i orten så den behöver  inte vidareutvecklas.  När värnplikten infördes vid det förra sekelskiftet (?) innebar det ett stort steg framåt för folkhälsan då bonnpojkarna fick lära sig att ligga på lakan och tvätta sig för att inte förglömma tandborstningen. Således kan det bli en renässans för det nya sammanhållna Sverige med litteraturkanon, korum och språk som alla förstår. 

   Dyra U-båtar och flygplan är det bara Wallenberg som tjänar på. En enda robot behöves för att slå ut en U-båt och miljardbelopp går åt pepparn och detsamma gäller flygplan. Om inte minnet slår fel så hade vi för två år sedan brist på munskydd i vården av de gamla.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar