måndag 27 augusti 2012

Ny vecka, nya utmaningar......MEN..

samma gamla surgubbe!!!!

Var på bio i går kväll som avbrott på idrottstittandet på TV. Såg en fransk film. Bra och skönt att höra språket!
Var bara 8 personer i salongen!?.
Inte lätt att visa något annat än det amerikanska utbudet!

Såg att Torstorp fick storstryk!
Blev nyfiken och kollade äldre resultat. Det mesta Andreas  förlorat med under sin aktiva tid i Torstorp är 2-5 och 0-4.
Även om de inte hade bästa laget så är 0-7 för mycket. Har tidigare alltid beundrat TIF för att de inte vikt ner sig,men nu undrar jag?
Tycker lite synd om Pålle som fick göra ett inhopp !
För övrigt är alla ligor i gång , så det finns alltid något att kolla. Östgötaderby i kväll som jag hoppas kunna se på TV. Är aldrig säker på vilka kanaler som gäller.


Borde kanske nämna lite om dårskapen med att bygga flygplan....




Helt OK att Wallenberg ställde upp och börja bygga flygplan under kriget, men efter skulle de övergå till civil produktion och började bygga bilar också.
Civil flygplansproduktion blev SAAB SCANDIA vänstra bilden och SAAB FAIRCHILD  båda blev fiaskon.  Hur det gick med bilfabriken vet alla, den gick inte ihop så den delen såldes tidigt av Wallenberg, och finns inte numera.
Flygplansfabriken har varit en guldgruva hela tiden för där har skattebetalare varit kunder.

Widar Andersson skriver om SAAB i dagens Folkblad:

"Ur ett annat perspektiv är satsningen på Jas Gripen dessutom av mycket stor betydelse för industrins tekniska utveckling i Sverige. Statliga beställningar av spetskompetens har varit och är viktiga för konkurrenskraftiga företag och arbeten."


Skitsnack, vi har inte gjort en enda just affär än utan all vapenhandel är mutor och mygel. Tom. Göran Persson klaga över att han var tvungen att kränga JAS på statsbesök runt om i världen.

Vi är inte så bra som vi tror, om vi vore det skulle både bilfabriken och flygplansfabriken vara kvar och leva på sina produkter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar