torsdag 17 januari 2013

Grattis till Slaka......

och Linköping..

Regeringen har beslutat att köpa 60 JAS 39E super jas.

Förstår inte hur de politiska partierna tänker, om man har en borgerlig samhällssyn borde man väl gå ut och göra en "upphandling".
Att detta är ett indirekt industristöd som kommer att leda till ytterligare mutskandaler och skumraskaffärer är  glasklart.

Min motvilja mot snacket om SAAB betydelse för svensk försvars och flygindustri är överdrivet för det handlar om MÄNS leksaker! Alla politiker älskar att åka till SAAB på studiebesök och om inte få flyga så få vara i närheten. (Jag har själv fått sitta i en)


 JAS sk förträfflighet tror jag inte på, SAAB misslyckades med SAAB-SCANDIA och Fairchild på en  "öppen marknad".
Bofors/Hägglund byggde stridsvagn S som inte gick att använda. (Lövden var ju svetsare) utan vi fick köpta dyra Leopard från Tyskland. Scania byggde KP bilar som knappt gick att köra.
Listan kan göras hur lång som helst på misslyckade försvarsaffärer, jag tycker inte vi skall var ett av världens mest vapenexporterande länder per capita.  
Skäms för Bofors affärer till Indien , granatgevär till Burma, alla lemlästade barn som trampar på våra "effektiva minor".

Tycker Vänsterpartiet "tjat" om att skattepengar i välfärden inte skall bli VINSTER för bolag borde kunna jämställas med SAAB. Vem tjänar pengar på SAAB?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Janne Josefsson!!!!!!!
Nu har du väl gjort bort dig! Inte RÖKA !!! herre min skapare beskydda oss från alla dessa nyliberala moraltankar! Detta tackar SD för! Tänk att invandrare skickar hem pengar!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Måste komma till Indien snart.
 Kongresspartiet vill släppa in internationella livsmedelskedjor på marknaden. Det kommer att innebära att all marknader m.m kommer att försvinna och lokalt matutbud blir som i övriga världen!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar