fredag 22 maj 2015

Grått väder.....





ger gråa tankar......



Vem retar vem i sandlådan?

Läste i dagens SvD om den stora Nato övningen som skall hållas utanför Skåne i juni. USA kommer att fälla minor med B-52:or. Ett bombplan med historik som kan ses på SvD.se.

Nästa vecka börjar den stora flygövningen i Norrland, nu sover Samekramarna .

Två ryska bombplan flyger ut över Östersjön, åt vilket håll skall de åka för att inte utgöra ett hot?
Västerut-Sverige/Söderut- Polen/Tyskland?
Om ett svenskt plan flyger österut är det då ett hot?
 Att man övar är inget att bli upprörd över, vad skulle pojkarna/männen leka med annars!

 Visst väcktes pojkens känslor i mig när jag i hustruns släptåg besöke Visby flygplats och efter en landning sitta i ett JAS-plan. Det var oerhört noga att vi inte hade mynt eller nått i fickorna som vi kunde tappa. En tekniker letade igenom kabinen minutiöst efter oss. Planen tillhörde F16 förr var det F13 G som flög på Visby.

Blir så sned på medias ensidiga rapportering och lek med ord. Allt bara för att bygga upp rädsla hos folk så vi kan göda vapenindustrin.
Patetiskt att se alla generaler som bönar för mer pengar, vi är nog det land som har mest guldgaloner i världen, samtidigt som ÖB sjukskriver sig och går in i väggen. (Vår nya folksjukdom)

Undrar lite smått om Löfven är Gift? Kunde han då säga JA! eller hittade han på ett nytt ord?

Vilket är värst? Svenska mjölkbönder går i konkurs för de låga mjölkpriserna, eller att Arla tar ifrån de 600 gästarbetarna i Saudiarabien passen!
Hur var det nu är Saudiarabien en ICKE-Demokrati eller .......

Tycker för övrigt inte det är OK att singel/människor skall få hjälp av samhället med att skaffa barn, att få barn är ingen mänsklig rättighet. Visst är det synd om människor som inte får barn. Klart att de med utbildning bra sociala förhållanden kan ta hand om barn och ge dem en bra levnadsstandard. Men övriga? Kan inte de längta efter barn lika mycket?
Är rädd att barn blir ett tillbehör och mode som det var med de små hundarna alla stjärnor bar på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar