tisdag 12 maj 2015

Utsikt ger......





insikt på sikt ?



Rut skulle ha städat idag men vädret visade sig lämpligt för fönsterputs.
Utsikten medför ytterligare arbete då trädgårdens skavanker i form av maskros och kvickrot blir synligt.
Till avdelningen insikt gillar jag IFK:s spel mot AIK. Klokt passningsspel och bollhållande när de var pressade och omställning till snabbt spel när tillfälle gavs. Blir lite skrämd av vuxna män som kan sitta och vråla ut könsord, tycker AIK borde göra upp med, och ta avstånd från ramsor som: "vi skall bränna era kyrkor och k----a era döttrar" ( I vekligheten var det ett församlingshem de brände, kan inte begära att de skall veta skillnaden) tycka att ett "varumärke som "ALLA HATAR OSS" är trevligt.
Tycker synd om alla människor som beter sig som flockdjur och gömmer sig i massan för att slippa tänka och stå för sitt handlande.
Symtomen är densamma som nazister och kommunistländer som Nord-Korea lever av.

För övrigt var arenan helt OK.
Trevligt för en pensionär att bli informerad om lite byggskvaller från  huvudkommunen.

Åkesson och SD fick kritik för att de skyllde bostadsbristen på invandringen, jag vet bara att när vi 2008 sålde Klippan och behövde en lägenhet blev hustrun erbjuden och fick välja fritt i Hyresbostäders utbud. Idag lär det inte finnas en enda ledig lägenhet i Norrköping.
Mig veterligen har inte några större nyetableringar av arbetstillfällen skett i Norrköping utan snarare tvärt om  (Philips mfl. nedläggningar)  som gett upphov till inflyttning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar