torsdag 12 september 2013

Mörka ögon blev.........

till lingonröda tuvor................

 

 

Mötte Obamas mörka, allvarsamma ögon i TV:n i går morse, han bad oss eller rättare sagt det amerikanska folket se  bilder på barn som utsatts för gas i Syrien.
(Klart som korvspad att det är fel att gasa folk)
Det fredspristagaren glömde var de barn som många år efter av-lövningen  i Vietnam med Agent Orange föds  skadade i något som påminner om vår neurosedyn skandal, vilket USA förnekar.
Ej kom han ihåg alla barn som dog i Irak på grund av medicin blockaden
 De barn som pristagaren av Anna Lindh Memorial Prize fd. utrikesministern Madeleine Albright sa :"det är priset man får ta".

Varför bry sig?

Blev blev skogen och lingonplockning  istället!


Efter X antal liter började det kännas i ryggen, satt mig som en stor Budda mitt i riset och plockade.

Kom då att tänka på våra thailändska vänner som verkar vara anpassade till bärplockning, de är mindre och mycket mjukare i kroppen, för att inte glömma flinkheten.
Måste vara roligt för dem att få komma hit och prova vår allemansrätt. Om de mot förmodan skulle känna sig stela i ryggen kan de ju få massage, de är ju duktiga på det också!
Pengarna de tjänar här lär räcka till både resa och husbygge när de kommer hem, kul för dem att komma ut i världen, kunna handla presenter på hemresan till sina barn och föräldrar i taxfree butikerna.
Numera kan de ju "skypa" från de flesta hotell hem till sina barn så saknaden blir nog inte så patetiskt som i Lukas Modysons film "Mammut".


Nu frågas det HUR skall det gå till om FN-observatörer får gå in under pågående krig för att överta gasen?

(Gasen, eller komponenterna som de köpt av England)

Jag vill fråga HUR skall vedergällningen gå till?

 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar