torsdag 5 september 2013

Rätt eller Fel?



Vad är domen?


I SR-P1 har man kört en serie om polisarbete, vill återge en historia med egna ord. (obs inget referat).
Finns att lyssna på i radion.

Två polismän tillhörande  den ökända s.k. Normalmstyrkan  åker på "span" och påträffar en bekant "tjackhora" som blivit blåst på sin förtjänst efter fullgjort uppdrag av två män av utländsk ursprung. De plockar upp henne och hittar männen efter en stunds spaning.
Poliserna spöar upp männen och tar tillbaks pengarna plus lite mer som de ger damen ifråga.
 Kvinnan går vidare till sitt håll, männen blir väl troligen kvar en stund och slickar såren, poliserna slipper som radiorösten berättade: Sitta och förhöra buset som nekar och ljuger, skriva långa rapporter som åklagaren lägger ner eftersom det saknas bevis.
Norrmalmspolisens piketstyrka kallade ovanstående  för praktiskt polisarbete och retar kollegerna på Östermalm för "blindtarmarna" eftersom de inte behövs eller gör  något!

1 Rätt eller fel?
2 Vad är felet?

Blivit ännu mer övertygad om att det är fel av USA att lägga sig i konflikten i Syrien. Den s.k. oppositionen är alldeles för splittrad, lär innehålla 40 olika grupper, varav några slåss inbördes.
Mer vapen löser inga konflikter, inte ens svenska landminor. Vi har inte skrivit på avtal om förbud mot dem, bra sätt att tjäna pengar på barn som blir handikappade och lemlästade.
Vi måste ju hålla igång sysselsättningen och arbetslinjen!

S kritiserar Reinfeldt för att han var "vek" mot Obama och inte tog upp obehagliga frågor.......??
Alla frågor som inte S tog upp med Sovjet när det begav sig då? Wallenberg, DC 3:an bl.a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar