fredag 24 februari 2012

Hertiginna af Östergötland!

Estelle Silvia Eva Mary...... var det fler?  Hänger inte med och kan inte ta in all viktig information. Undrar om hon får frikort till djurparken? Hoppas hon inte kommer till Norrköping, vi har ju bland den högsta ungdomsarbetslösheten i landet så vara ung här är ju inget att bjuda på!

Mitt eget konungarike är färdigstädat för denna fredag, har aldrig förstått uttrycket "hellre lite skit i hörna än ett rent helvete".
Bo Widerberg fick kritik när han gjorde filmen Ådalen 31 för att hemmiljöerna var så rena, han försvarade de med att "var det något arbetarklassen var noga med var det renlighet och hemmet så länge det fanns pengar till såpa", det är jag nog beredd att hålla med om,i min klassbakgrund ligger nog en hel del som man fått med sig med modersmjölken: hel och ren vara ärlig och göra sin plikt.

I morgon väntar resa till Stockolm och Dramaten med Fanny och Alexander, räknar med att äta en bit innan och övernatta hos Anders och Cissi. Jag tror Andreas vill hem och se Arsenal- Tottenham kl 14.00 på söndag...
(var det en ful eller smart omskrivning?)

Idag skall det bli Lax med skaldjurstopp. Troligen KOKT potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar