söndag 31 december 2023

Farväl DU kepiga....


och välkommen du nya.......

..om man nu orkar vara vaken.....

2023 var det år som fick mig på knä och  erkänna att jag är lika gammal som det står i prästbetyget.

Dumt att tro på några större förändringar till det bättre inför nästa år.
Vår stora yttre värd lär väl fortfarande styras av TRE vise män:
Putin
Biden
(Trump)

Det är vad 332 miljoner amerikaner och 144 miljoner ryssar lyckats skrapa fram som ledare ur befolkningsreserven.

Tretalet och visheten förekommer inte bara i den bibliskt kristna traditionen utan även i den inhemska politiken har den satt sina spår:

Erdogan lär ha haft mycket roligt under året med många skratt i sina möten med knattarna Uffe, Tobbe och Pålle, var inte mycket bättre när Magda och Ann neg vackert för honom i Madrid.

Hemma i Peking lyckades duon Sakarias ,(hur får man ett sånt namn och behåller det)! och Tona få till det och bilda en trio i sista stund med Andreas Alm som ny tränare. 

I rådhuset räcker det två en norrman och en jarl för att det ska bli envälde och uppfostran av menigheten i ekonomi och veta bäst själv.

Personligen roas jag av att några män fick sin dom i veckan 2023 för att 2019 tagits på bar gärning med att ha smugglat  hundratals liter sprit.  Rättvisan maler på!

Sossarna beskyller regeringen för att bromsa elförsörjningen i landet när man själva stoppat vindkraftverk motsvarande Barsebäck bara för att Hultqvist var försvarsminister och gick deras ärende.

Försvaret som skall vara rädda om nationen har tre stora processer igång om naturvården mot civilbefolkningen i Ronneby, Uppsala och Karlsborg vilket föder svartrockar (advokater) för miljonbelopp.

Tror inte det blir bättre nästa år men får göra som ärkebiskopen: TRO

Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar