lördag 10 december 2011

Nyfiken på Nobel ?

Sitta i soffan hemma och kolla på andra som äter känns lite "porrigt" med fel ände på något sätt!
Har väl inte mycket att invända mot pristagarna, OK att Tranströmmer får priset men snett att 7 Svenskar fått literaturpriset genom åren. SvD hade en förklaring av pristagarnas upptäckter, som vanligt förstod man inget av fysik, kemi etc. Ekonomipriset går alltid till någon mörkblå som helst vill införa slaveriet igen. (Ekonomi är ingen vetenskap)!
 Mor Carin var alltid noga med att man inte fick göra "hundöron" eller understrykningar, så därför är postitlappar bra under läsning. Goglat och kollat de "anteckningar" jag gjort. Är fantastiskt med nätet!
Innan boken åker in i bokhyllan kan jag inte släppa att en människa som Ottar kunde vara så varm och omtänksam mot andra trots alla tragedier hon själv genomlevde. (Eller skall det vara tack vare?)
Hur som haver är det många spännande människor som passerar revy i boken.
Fick kort från resekamraterna igår, hade ingen tanke själv på sambandet mellan Road 66 och att jag själv fyller 66 år detta år. Tack!
Som alltid är Israel-Palestina ett känsligt ämne som engagerar människor, är en debatt i NT nu. I samband med det lite meningslöst vetande :   Det bor 2 miljoner Judar i New York, så inte konstigt att det var många som jobba på B&H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar