onsdag 30 maj 2012

Skrivklåda om......

allt eller inget....

 Blev en cykeltur även igår, höll mig till skogen denna gång. Kolmården med utgångspunkt Simonstorp runt Svängbågen. Finns många små förtjusande ställen utmed  sjön. Såg en tjäder, kopparorm och häckande tranor.

Visserligen har vi bott på landet i 25 år, och troligen var jag nog den som vistades mest i skogen av Lämmetorpsborna (räknar inte jägare då de aldrig lämnade  sitt motoriserade fordon mer än 50 meter) och bor underbart idag, så finns det en viss lockelse i den känsla av ensamhet och övergivenhet man kan få i skogen , en delaktighet i naturen. Kan det vara en ärvd gen från min morfar ? som var var skogvaktare.


I söndags var vi i badhuset med Joel och Liam, Andreas och Emma kom på em. och uppvaktade mor Ulla med blomma  dagen till ära. Gick upp en  sväng
 till Folkparken. Joel lirade lite fotboll och Liam klättrade på "tåg".

                                                                             

Joel under vatten.




   Läst en rätt så intressant bok av EVA FRANCHELL. Hon är idag ledarskribent på Aftonbladet och var under flera år pressekreterare samt  väninna till Anna Lindh och huvudvittne till mordet på NK.
 I boken "VÄNINNAN" får man en bra inblick i kanslihusets intriger under GÖRAN PERSSON:s regeringstid. Att en hel del politiker är vad som i vardagsspårk kallas "SVIN" är väl ingen överraskning, men ändå?
Att Anna Lindh:s man , Bo Holmberg Landshövding, fd minister var alkoholist var väl en officiell hemlighet och enligt ryckten tog blivet av sig 67 år gammal.
 Det jag personligen tycker är lite underligt är att han är begravd Gundmundå  Kramfors och Anna Lindh på Katarina kyrkogård i Stockholm?
Synd om deras barn.

Kan inte förstå varför LO får skit för att de inte stödde MONA SAHLIN, som kandidat till jobbet i FN.
Mona Sahlin har väl aldrig stött facket utan tvärt om bekämpat detsamma som minister. Inskränkte strejkrätten. Är rabiat motståndare till att fd, politiker skall sparkas uppåt.
                                                                                                                    
JULIAN ASSANGE     skall eventuellt utlämnas idag. 
Givetvis är jag helt emot våld och tvång när det gäller sex. (har väl någon gång tjatat mig till företeelsen, men det brukade aldrig bli bra)
I detta fall TROR jag det är en politisk skandal. Våra domstolar tror nästan aldrig på andra, vanliga tjejer utan friar i de flesta fall gärningsmännen. 
CLAES BORGSTRÖM som  företräder tjejerna ifråga tycker jag är en pajas, han borde lämna  
tillbaka arvodena han fick  för Thomas Qvick/ Sture Bergvall.  

Kul att LOOREN vann, hon verkar vara en reko tjej! Kan uttala sig utan plattityder!                                                                                                                                                                                                    
KUNGSÄNGEN:s flygplats  har problem? Vadå? 
Lägg ner skiten omedelbart! Klart som korvspad att om staten (fd.LFV) inte kan driva den med vinst varförskall då kommunalskatt gå till resande som gynnar Kastrup          

 I Konsum kan man få en skummgodis påse om man köper Aftonbladet. Två skäl i ett att inte köpa Aftonbladet!

Dags att betala räkningar....... 

Blir det cykel idag med? Vädret verkar lovande..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar