torsdag 19 november 2015

Blev ingen dokumentär...






om en massmördare....



Bastun var uppvärmd och en dokumentär om Josef Stalin skulle sändas i TV, så blev det inte.
Tjatte, Knatte och Fjante skulle hålla presskonferens om det ökade terrorhotet mot Sverige, tempen hade stigit från 3 till 4 på en 5-skalig skala.
Knatte inledde med att säga ingenting två gånger, därefter instämde Tjatte i vad Knatte sagt innan ordet gick till Fjante som förtydligade ytterligare en gång vad Tjatte och Knatte inte sagt!
På den efterföljande presskonferensen ställdes frågor som inte besvarades på grunda av "hemligheter". Samma obesvarade frågor återkom i "enskilda" interjuver. Detta intet gav underlag till en expertrunda av kommentatorer........
(Billig TV flera timmar)

En 25 årig svensk av irakiskt ursprung är efterlyst i sin frånvaro.

Nu har även försvarsmakten höjt beredskapen!!!

Förr talades det om budget-U-båtar,  undrar hur många nya "fläsk"-BMW/Mercedes  säpo behöver köpa nu när hela statsförvaltningen behöver ökat personskydd i julhandeln.

Louise Epstein föreslog att vi skulle dricka franska viner och äta deras ostar för att visa solidaritet och stödja Frankrike ekonomiskt nu när de krigar.!!!

Källan är Statskontrollerad radio TV.

"I en DEMOKRATUR råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiker och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttranden skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas  en objektiv och allsidig bild av verkligheten . Åsiktsförtrycket är väldigt  dolt, den fria debatten stryps."

Vilhelm Moberg 1898-1973.
(Vad skulle V M sagt idag!)

Stans folkpartist, förlåt liberal Mathias Sundin vill att vi skall bomba och skicka JAS och trupper i kampen mot IS. Motiveringen lyder:

"Ja, om någon krigar med en kan man inte låta bli att svara på det."

Enligt den logiken borde SÄPO jaga Björn von Sydow som drog med oss in i Afghanistan eller Stefan Löfven som krigar i Mali, Mikael Damberg som säljer SAAB:s freds produkter i Saudi, tjockisen Peter Hultkvist som vill skicka mer folk till Irak.

Elisabeth Sandlund ledarskribent på DAGEN (KD):

"Det är inte Islam som är problemet utan det är Islam som har problem."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar