tisdag 17 november 2015

Vart har allt....






sunt förnuft tagit vägen...



Helt plötsligt börjar vi tro på rysk säkerhetstjänst, inget tillägg att det kommer från den "statliga nyhetsbyrån" ej heller "propaganda".
Klart som --- att Säpo hittar hot mot vår riksdag, det är som om en förortsunge* inte skulle provsmaka om de vore ensamma i en godisbutik.
*(Inga fördomar hos mig, jag är ju PK)
Tänk att nu får vår fete och dryga krigsminister chans att "hjälpa" Frankrike, krigsministern lär ha varit vapenvägrare när han var ung, troligen föe att han inte kunde klara "ålning medels hasning" armarna räkte nog inte ner.
Smehalvan från Ö-vik lider av hybris och vill spela storpamp i världen, han ger sig väl inte förens han får med oss i ett storkrig så Hägglunds får jobb. Det var väl så han tänkte skapa jobben, jobben, jobben.

Skriver detta inlägg i affekt, är så djävla trött på att allt skall lösas med mer vapen och dödande.
Varför skall vi småskitar vara med?

Tänk om smedhalvan från Ö-vik insåg hur många borgmästare det finns i världen som har fler undersåtar.
Det finns 26 städer i världen som fler innevånare än oss med "minnen från fornstora dar".
Kina tex. har 4 städer som är större, ni vet dom som skall göra skitjobben åt oss så vi kan med våra elitskolor och urval kan konkurera med hög teknik!



1 kommentar:

  1. Det är precis som i tidigare konflikter. Med en gemensam fiende kan man enas mot något. Tyskarna enade ju folket på 30-talet... Nu hsr plötsligt Frankrike och Ryssland ett gemensamt mål och syfte.

    SvaraRadera