torsdag 26 januari 2012

Sosseledare!

Börjar med det bästa först, varit i Lkpg och Ullis är  "frisk" fyra månader till!

Blev Stefan Löven som blir boss. Vet inte mer om honom än att han gillar kärnkraft, att ungdomar skall ha bra jobb inte skitjobb som löpandeband på  Ericsson,( fd. Metallmedlemmar) ????
Sålde ut förra avtalsrörelsen pga. ekonomisk kris. ( Vad är det då nu?)

Jag kanske är onödigt skeptisk på sk: fuck ledare från LO. Björn Rosengren och Bertil Winberg har avskräckt mig. (B W var styrelseordförande i BPA, det viktigaste styrelsen hade att göra var att fixa galanta damer till honom, att företaget gick åt helvete var inte så viktigt. Han hittades mördad i en grusgrop i ett baltland i samband med glädjeaffärer, han var inte van att behöva betala för sig! De rättroende ville få det till att han blev mördad av KGB, detta var före murens fall.

Skall bli kul att se när de börjar skälla på Löven  för att han inte är en statsministerkandidat pga. bristande akademiska studier?
S skällde på Fälldin när det begav sig för att han bara hade realskolebetyg i engelska och inte ville låta sig intervjuvas amerikanska journalister på engelska.Rätt av honom! Vi har en benägenhet att överskatta våra kunskaper,i det engelska språket,  speciellt gubbar.
Om han klarar första testet och inte har en massa lik i garderoben bör han få chansen.

Glöm inte de legendariska ledare som kommit från LO. Gunnar Sträng, Torsten Nilsson, Sten Andersson och Per Albin Hansson för att ta några .

Förvånande att de som suttit i VU denna vecka inte kunnat HÅLLA KÄFTEN!!!! de har läckt som ett såll !!
Karin Jämtin har mer eller mindre fått stå som en lögnare framför pressen.
Ville vara en liten råtta i hennes hall och höra vad hon säger till sin man när hon kommer hem i morgon kväll efter sin arbetsvecka! Hon är den enda som (förlåt uttrycket) visat stake!!!!!

Expressen;  DE SOM TJÄNAR MEST INOM VÅRDEN I NORRKÖPING
Aftonbladet: EMILJA 27 DOG AV FALSK MENSVERK

Varit och shoppat, Ulla köpt kläder, när hon provade kollade jag annat......
 Neutrala färger och grejer än så länge !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar