torsdag 29 mars 2012

DRAMATURGIN KÄNNS............

IGEN..........
Har visst ett minne som en elefant i vissa delar (eller är jag långsint och tjurskallig?)
Owe Reiner var en minister (S) som skatteplanerade, vägra svara på journalistfrågor och blev arg, vilket eggade grävandet. Avgick och var OSKYLDIG, efter ett tag var det synd om honom.
Lars Danielsson statsekreterare (S) sov under tsunamikatastrofen och var skitdryg mot pressen, de jagade skiten ur honom, han fick avgå och drog en annan kvinna med in i bilden som måste känt sig förolämpad att sättas i samband med HONOM!
Efter ett år skrev han en bok och grät över att Bildt var elak mot honom. Idag sitter han på någon ambassad i Asien!(Obs! inte fas 3)
Sven Littorin  fixa en ny yngre brutta, pressen började snoka, han grät om att barnen fick lida! Snokandet fortsatte och vad framkom? karlen kolla på porr på STATENS dator!!!!!!
Sten Tolgfors har gjort bort sig... OK Skit samma , men nu gråter han över media och lidande 4 åring och 2 åringen stänger av TV:n när han är med.
Vad jag menar är: OK gör ett fel. Erkänn och låt det bli en pudel, men blanda inte in andra och tyck synd om er själva!!!!Ni makthavare har ändå seglat och käkat gåslever! (Jag skulle föredra blodpudding)  Listan kan fyllas på i det oländiga.

Handlade för över tusen spänn på COOP!
Gjort kalops till i morgon.
 Sett en bra film på em, Anti krig och anti nasse.
Hans Helmut Kirst läste jag mycket förr och har väl de flesta av hans böcker, han står på vänsterkanten och deltog själv på östfronten .
Nå har vi lärt oss något idag enligt lex Louise Epstien?
Läst Vi och skickar med "bilden" till vänster.
Dagens vetande: George Orweell hette Arthur Blair och jobbade som kolonialpolis i Burma, där han föddes gillande inte att förtrycka "negrerna" till England som socialist efter att blivit skjuten i halsen under spanska inbördeskriget, Skev kvinnouppfattning med inslag av homofob,"de judiska
hororna i Rangoon med sina krokodilansikten"
tyckte burmesiska unga män hade snygga kroppar.
Men huvudsaken är vad han skrivit.

Nu återstår Örebro-Djurgården (står just nu 1-1)
Och kvällens DEBATT så gubben kommer igång!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar