lördag 17 mars 2012

Livet är större än fotboll!

Djävla Viasat.

Direkt efter denna händelse lägger man ut spelreklam!!!!
Skall vi spela på om pojken lever eller ej?
Jag är stolt att vara Spurs suporter, 36.000 människor  som först är tysta och senare skanderar Fabrice Muamba och stillsamt lämnar arenan.
Wenger hade säkert skällt på domaren för att matchen bröts och gnällt på jobbigt spelprogram.
 Hoppas Fabrice överlever!

Kollapsade livlös – publiken i tårar

Fick vård på planen – matchen avbruten

Boltons Fabrice Muamba kollapsade på planen under FA-cupmatchen mot Tottenham.
Enligt BBC försökte medicinsk personal att återuppliva Muamba i tio minuter på gräset innan 23-åringen bars av planen, fortfarande utan att andas, för att föras till sjukhus.
Matchen bröts kort därefter.
FA-cupmatchen mellan Tottenham och Bolton var nära halvtid när spelet bröts. Enligt BBC föll Boltons Fabrice Muamba plötsligt, helt oattackerad, till marken.
– Spelaren bara föll ihop. Ingen var nära. De övriga spelarna förstod direkt att det var något allvarligt, säger förre Tottenham-tränaren David Pleat i BBC.

Kämpar för sitt liv

23-åringen låg och skakade på planen på de sista TV-bilder som visades. Därefter valde producenten att vinkla bort samtliga kameror samtidigt som medicinsk personal skyndade till.

TV-bilder visade hur chockade medspelare gick runt på planen i chock. Delar av åskådarna grät öppet samtidigt som Muamba bars ut fortfarande kämpande för sitt liv, skriver BBC.
Enligt BBC försökte medicinsk personal att återuppliva Muamba i tio minuter på gräset, bland annat med en defibrillator, men 23-åringen andades fortfarande inte när han sedan bars av planen för att föras till sjukhus, uppger Sky Sports.

Spelarna grät i tunneln

Domaren Howard Webb, själv märkbart tagen, valde kort därefter att bryta matchen och ta spelarna av planen. En närmast spöklik tystnad låg sedan över White Hart Lane i väntan på ytterligare besked.
ESPN:s reporter säger att många av spelarna grät i spelartunneln när de lämnade planen.
Speakern meddelade kort därefter att matchen skjuts upp. Ställningen var 1-1 när den avbröts efter drygt 40 minuter.
– För alla som frågar, jag vet lika lite som er. Väntar på nyheter från lagkamraterna. ”Fab” är en kämpe, skriver lagkamraten Stuart Hol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar