måndag 12 mars 2012

Rolig Timme!!

Timmen blev i verkligheten 1½ med skratt och tårar i salig blandning, skönt att få eftertänksamma skratt stup i ett!

 Folkbladets bedömning blev : Betyg: 4/5
 "Nujen kopplar senaste dagarnas nyheter om vapenavtalet in i sin akt. ?Till och med Miljöpartiet är överens om att man kan sälja vapen till Saudiarabien ?så länge det inte är bly i kulorna!??."

I NT Bjöds han på 4 spårvagnar.

Föreställningen inleddes med en video av Kungens tal ang. porrklubbsbesök "vända blad talet". Nu visade hela talet utan klipp som blev ett pinsamt orerande. Visa det i dess fullo i TV och vi kommer att få republik.
(Förstår inte varför jag är den enda som varit på ett dylikt ställe och törs erkänna det.((LEVE HYCKLERIET))

Özz raljerade med full rätt om vad som är terrorism eller vansinnesdåd. Brejvik är inte terrorist, Drottninggatans självmördare var terrorist, Vem vet, inte jag?

USA soldaten som nu skjutit barn och civila, är han en terrorist? Skall Busch be Obama förklara krig mot terrorisstaten USA ?
Soldaten som gjorde det var en 38 årig småbarnfar som gjorde sin tredje "mission" två tidigare i Irak, tillhörde ett specialförband för att skapa bra relationer med civilbefolkningen !
KRIG är sjukt! 
Jag skäms som svensk att vi skall delta i ett krig med 500 krigsfanatiker och vapenindustri i ett krig som inte ens USA-SOVJET-eller BRITTISKA IMPERIET KLARAT, om vi ser till modern historia.



Sovit middag ute idag........sett tre citronfjärilar.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar